top of page

Michel van Schaik

Wat is de bedoeling van Purple Potential? Mensen en organisaties helpen door de talenten van beiden te synchroniseren. Er zit nog zoveel, purple, potentieel in mensen die nog optimaler gebruikt kan worden. Ben ik de enige die dat kan? Zeker niet. Ik geef mensen meer eigenaarschap in alles waar ze tegen aanlopen. 

 

Geboren en getogen in Rotterdam. Rotterdam is ook echt mijn stad waar ik graag kom. Bijna heel mijn familie en veel vrienden wonen daar. Inmiddels woon ik sinds begin 2000 in Vleuten-De Meern (gemeente Utrecht). Hoewel Rotterdam mijn stad is, ben ik erg blij met Utrecht. Een stad waar ik inmiddels erg van houd.

 

Naast eigenaar van Purple Potential ben ik werkzaam bij de gemeente Utrecht. Als business controller en teamleider officemanagement (ad interrim). Zie mijn LinkedIn

 

Mijn ambitie met Purple Potential is mensen en organisaties op weg te helpen en passie en talent van beiden verder te synchroniseren. Hoe? Dat is per mens, medewerker, team en organisatie verschillend. De rode draad is de passie waarmee ambitie wordt gerealiseerd.

 

Maak een afspraak en probeer me uit.

bottom of page